WAESKEPOP 2013

FOTO’S

De gemaakte foto’s van dit weekend zijn hier te vinden: Facebook foto’s 2013

FACEBOOK

Het Facebook event van deze editie is hier te vinden: Facebook event 2013

WEER

Zaterdag was het een mooie dag en hebben we kunnen genieten van veel zon. Toen het festival die avond begon was het nog heerlijk zomerweer.

Zondag was het iets kouder en was de zon minder te zien. Maar dat mocht de pret niet bederven. Bij het beachvolleybal kregen de deelnemers het warm genoeg en de toeschouwers ook van de spanning. Richting de avond was het nog steeds aangenaam.

PROGRAMMA

Zaterdag 8 juni 2013

aanvang: 20:00u

10 Feet Up

10 Feet Up is een formatie van semi-professionele muzikanten die de tent op zijn kop zetten met moderne eigentijdse muziek en uitdagende classics. Kenmerkend is dat het hier een enthousiaste vriendengroep betreft en dat spat de zaal in. Met een mix van blazers, ritmesectie en zang, brengt 10 Feet Up een programma van soul, latin, pop en rock van zowel covers als eigen muziek. Zorg voor een fit gestel, want swingen zal het zeker worden!
Meer op: www.10feetup.nl

Dieter Koblenz

We hebben op zaterdag niet alleen 10 feet up, maar ook de enige echte Dieter Koblenz. Heel Nederland zal vast wel al eens van hem gehoord hebben. Op de Oktoberfeesten altijd een heel grote man, maar dit jaar bij ons op Waeskepop! Met zijn schlagers is er zeker weten genoeg stimmung. Denk maar eens aan hits zoals: Fiesta Mexicana, Ratatata, Rosamunde und Bayern Style! Meer op: www.dieterkoblenz.nl

Zondag 9 juni 2013

aanvang: 14:00u

Beachvolleybal

Op de zondag beginnen we om 14:00u met een beachvolleybal toernooi! De parkeerplaats achter de kerk in Guttecoven zal veranderd worden in een waar beachvolleybalveld met echt zand! 

Universe

Universe is een all-round coverband, bestaande uit vijf professionele en zeer enthousiaste muzikanten, allen woonachtig in Zuid- en Midden-Limburg. Met een buitengewoon breed en flexibel repertoire, een aanstekelijk enthousiasme en hun spontane interactie met het publiek biedt deze formatie een passende muzikale omlijsting voor vrijwel alle gelegenheden en doelgroepen. Meer op: www.universe-online.nl