WAESKEPOP 2015

FOTO’S

De gemaakte foto’s van dit weekend zijn hier te vinden:

Facebook foto’s 2015

FACEBOOK

Het Facebook event van deze editie is hier te vinden:

Facebook event 2015

WEER

Zaterdag overdag was het droog met af en toe wat zon met een temperatuur van maximaal 17 °C. Toen het festival die avond begon was het nog altijd droog. Het was in de avond ongeveer 13 °C.

Zondag was het warmer met een temperatuur van 22 °C. Af en toe was er een beetje regen, maar ook net zo snel weer weg. De zon kwam vaker tussen de wolken vandaan dan de zaterdag. Tegen de avond koelde het af naar ongeveer 16 °C.

PROGRAMMA

Zaterdag 20 juni 2015

TERREIN OPEN: 20:00U • AANVANG 21:00U

NoiZZ

De 6-mans formatie uit Parkstad is sinds de oprichting in de zomer van 2005 uitgegroeid tot een van de beste en meest spraakmakende pop-rockcoverbands in Limburg. Meer op: noizz.eu.

Zondag 21 juni 2015

TERREIN OPEN: 13:30U • AANVANG 14:00U

Dizcover

Een 8 koppige coverband die ervoor gaat om een knallende feestelijke avond te verzorgen. Het repertoire is zeer veelzijdig en heeft voor iedereen wat te bieden. Meer op: dizcovertheband.nl.

Dazed and Confused

Met als thuishaven Einighausen is Dazed and Confused sinds oktober 2013 bij elkaar. Op dit moment speelt de band voornamelijk pop- en rockcovers, maar ook kleine akoestische liedjes en steeds meer eigen werk. Deze piepjonge coverband heeft heel wat te bieden! Meer op: dazed-and-confused.nl.

The Quartermen

Een catchy en energieke Indie pop/rock band opgericht in november 2012 met invloeden van bands als Artic Monkeys, Two Door Cinema Club en The Kooks. Ze zijn helemaal klaar om de muziekwereld te veroveren. Met een eigen theatershow op hun naam, verschillende optredens op festivals als Koempelrock, 5LIVE!, Lommel Proeft Jazz (BE) en als voorprogramma van The Tightropes en Only Seven Left zijn ze goed op weg dit te verwezenlijken. Meer op: thequartermen.com.

The Floodlight

Een nieuwe Pop Rock formatie afgelopen september gevormd door ex-leden van New Life. Ondanks het jonge bestaan van deze band groeien ze snel! Ze hebben al heel wat optredens achter de rug en hebben zelfs samen met Dazed and Confused gevochten om de Trevianum Trofee tijdens de Trevianum Band Battle afgelopen februari. Meer op: facebook.com/thefloodlight.

March

Twee vriendinnen die al enkele jaren samen muziek spelen zijn vorig jaar in actie gekomen door officieel een band te starten onder de naam ‘March’. Deze twee muziekbuddy’s spelen voornamelijk covers, eentje op de gitaar en zingen doen ze allebei. Ze zijn al druk bezig met de voorbereidingen en zullen op de zondag het eerste optreden verzorgen! Meer op: facebook.com/listentomarch.