WAESKEPOP 2016

FOTO’S

De gemaakte foto’s van dit weekend zijn hier te vinden:

Facebook foto’s 2016 Album 1

Facebook foto’s 2016 Album 2

FACEBOOK

Het Facebook event van deze editie is hier te vinden:

Facebook event 2016

WEER

Zaterdag was het droog. Af en toe kwam de zon door de wolken. Het was bedrukkend warm met een temperatuur van maximaal 27 °C. Toen het festival die avond begon was het nog overwegend droog op een flinke hoosbui na tegen de late uurtjes. Het was in de avond ongeveer 20 °C.

Zondagmorgen was het grauw en mistig. Tegen de middag kwam de zon opzetten en werd het weer warm met een temperatuur van 25 °C. Tegen de avond kwam iets meer bewolking en af en toe een druppel regen. De temperatuur bleef echter warm en benauwd met een temperatuur van ongeveer 20 °C.


Zaterdag 4 juni 2016

TERREIN OPEN: 20:00U • AANVANG 21:00U


BLIZZERT

Deze 5-mans formatie heeft de afgelopen maanden een metamorfose ondergaan. Een nieuw concept dat het beste te omschrijven is als een app-experience. Het ‘lot’ van de avond ligt in jouw handen. Door middel van een app kan er een verzoek nummer worden ingediend! Blizzert is nu te omschrijven als interactief, energiek en natuurlijk heel veel enthousiasme! Meer op: blizzert.nl.


Zondag 5 juni 2016

TERREIN OPEN: 14:30U • AANVANG 15:00U


MAD MEN

Mad Men had haar try out in 2015 en heeft nu een programma klaar om te presenteren aan de buitenwereld! Ontstaan in deze samenstelling uit o.a. (oud) leden van PitchLight, Public Noisance, Hot Fudge in 2015, hebben de muzikanten van Mad Men zich bij elkaar gezocht op karakter en vriendschap. Alles bij elkaar hebben deze muzikanten meer dan 3000 optredens gedaan in verschillende genres en verschillende projecten. De 8 muzikanten van Mad Men staan op Waeskepop 2016 met een extra zanger en zal nog wat mensen proberen het podium op te trekken! Meer op: facebook.com/coverbandmadmen.

BLUE BOLD

Met als thuishaven Grevenbicht is Blue Bold ontstaan uit een vriendengroep van de Harmonie St.Cecilia. Enkele van deze muzikanten hadden mee gedaan bij Swing With Kids. Ze vonden het jammer dat dit project gestopt was. Ze wilden moderne muziek spelen. Na enkele “meetings” ontstond Blue Bold. De leeftijd van deze muzikanten ligt tussen de 15 en 21 jaar! Meer op: facebook.com/blueboldbeeg.

THE OAKEN TOWELS

The Oaken Towels is een swingende band bestaande uit 11 jonge, enthousiaste muzikanten. De band is opgericht in november 2012 en heeft 3 jaar en talloze optredens verder haar naam weten te vestigen in Weert en omstreken. De band wordt gevormd door een strakke combo, aangevuld met scheurende saxofoons, knallende trompetten en een swingende trombone. Het repertoire bestaat uit bekende en minder bekende blues, swing, pop en rock ‘n roll. Al met al dé ideale band om van iedere gelegenheid een muzikaal spektakel te maken! Meer op: theoakentowels.nl.

KILL ALL PANDAS

Vier boerenjongens met een passie voor raggen. Geïnspireerd door de betere jaren 90 muziek (punk/rock) begaven de narcistische begaaiers zich al op menig podia zoals het Solar Festival, de ECI, de Bosuil en in menige bruine kroeg. Door dik en dun gaan deze dudes hun eigen donkere bospad af op zoek naar roem, groupies en onsterfelijke rockgodheid. Meer op: killallpandas.com.