WAESKEPOP 2017

FOTO’S

De gemaakte foto’s van dit weekend zijn hier te vinden:

Facebook foto’s 2017 Album 1

Facebook foto’s 2017 Album 2

FACEBOOK

Het Facebook event van deze editie is hier te vinden:

Facebook event 2017


Zaterdag 24 juni 2017

TERREIN OPEN: 20:00U • AANVANG 21:00U


MAD MEN

Wat hebben we van ze genoten vorig jaar als afsluiter op de zondagavond! Dit jaar zijn ze er weer en staan ze op de zaterdagavond op de Guttecovense planken! Mad Men had haar try out in 2015 en heeft nu een programma klaar om te presenteren aan de buitenwereld! Ontstaan in deze samenstelling uit o.a. (oud) leden van PitchLight, Public Noisance, Hot Fudge in 2015, hebben de muzikanten van Mad Men zich bij elkaar gezocht op karakter en vriendschap. Alles bij elkaar hebben deze muzikanten meer dan 3000 optredens gedaan in verschillende genres en verschillende projecten. Meer op: facebook.com/coverbandmadmen.

BIG BENNY

Deze 115 kilo zware en vooral gezellige Roermondenaar kan als geen ander een zaal, braderie of tent op zijn kop zetten. Big Benny grossiert inmiddels in Limburgstalige hits. Van Lurrie en De Sultan haet dors tot Riet op de tap, Limbo Party, Oh Oh Kammeroad, Viva Malorca, Ich bön en bees et cetera. Meer op: www.bigbenny.nl.


Zondag 25 juni 2017

TERREIN OPEN: 13:30U • AANVANG 14:00U


WAIST OF TIME

Guttecoven heeft haar eigen rockcoverband Waist of Time! Dit jaar bestaat de band maar liefst 10 jaar! Ter gelegenheid hiervan is een CD met tien songs opgenomen. Tijdens Waeskepop 2017 zal Waist of Time de hele CD in een speciaal daarvoor ingelast time-slot LIVE uitvoeren aangevuld met zowel modern/classic rockcovers als eigen werk! Meer op: waistoftime.nl.

RABBIT INVASION

Rabbit Invasion is een jonge Pop- en Rock-coverband van 5 enthousiaste muzikanten. Opgericht in de zomer van 2015 met als thuisbasis Voerendaal halen zij hun inspiratie uit artiesten als Red Hot Chili Peppers, Foo Fighters, Anouk, Ilse de Lange, Adele, Jimi Hendrix, Metallica en David de Haas. We zijn benieuwd wat deze band ons muzikaal ten gehore gaat brengen met Waeskepop in Guttecoven dit jaar! Meer op: facebook.com/WeAreRabbitInvasion.

GEOFF WYLD

Drie muzikale kerels (begin twintig) vormen samen een groovy alternatieve rockband, met een vleugje Indy en een scala aan diversiteiten. Sinds het voorjaar van 2016 zijn zij begonnen en hebben hun repetitie basis in het zuiden van het land: Vaals. Momenteel staan ze in de startblokken om de eerste EP uit te brengen, deze gaan ze opnemen bij Husky studio collectief Heerlen. Meer op: facebook.com/geoffwyld.

UNIVERSE 2.0

Een band die wij voor het laatst tijdens ons 10 jarig jubileum hebben gezien in 2013 is terug met een vernieuwing van hun concept en repertoire! In februari van dit jaar nam all-round coverband Universe afscheid van twee vertrouwde bandleden. Ze besloten deze verdrietige aangelegenheid echter om te buigen tot iets positiefs: Dé kans om, samen met een extra (mannelijk) front-lid en twee nieuwe topmuzikanten op gitaar en toetsen, te werken aan een nieuw concept en nieuw repertoire! Het repertoire van het Universe 2.0 concept bestaat uit veel actuele hits, dance, rock, feestmuziek en daarnaast natuurlijk ook de nodige klassiekers uit de jaren 70, 80 en 90! Maar de vernieuwing en het onderscheidend vermogen zit hem niet alleen in het repertoire! Het nieuwe concept bevat diverse interactieve onderdelen, die het publiek bij de show betrekken en de tent op zijn kop zetten! Zoals bijvoorbeeld onze “polkanizer” en de “verzoekjesronde”! Meer op: www.universe-online.nl.