WAESKEPOP 2019

FOTO’S

De gemaakte foto’s van dit weekend zijn hier te vinden:

Facebook foto’s 2019

FACEBOOK

Het Facebook event van deze editie is hier te vinden:

Facebook event 2019

Programma


  VRIJDAG 28 JUNI 2019
aanvang: 20.00 uur

Jongerenavond (12-16 jaar)

Voor het eerst zal Waeskepop ook op vrijdagavond een activiteit verzorgen. Na een aantal succesvolle jongerenavonden, georganiseerd door J.V. ’t Waeske, heeft de organisatie besloten dat een dergelijke avond prima past bij waar Waeskepop voor staat. Deze avond staat in het teken van de jongere jeugd (12-16 jaar) welke op een verantwoorde manier kennis kan maken met het ‘op stap gaan’.


  ZATERDAG 29 JUNI 2019
 aanvang: 19.00 uur

The Rikky Rokker Experience

Voor de eerste keer hebben wij op de zaterdagavond een optreden als voorprogramma: een rock ervaring die zal worden neergezet door niemand minder dan The Rikky Rokker Experience! Ze maken hun eigen muziek! Het is toegankelijk met een jaren ‘80 feel en als je van vergelijken houdt: het is het best vergelijkbaar met Meatloaf, Journey. Het is een 8-koppige band en bieden goede muziek. Ze maken iedere keer weer een feestje op het podium! Wij hebben ze al horen zeggen; “Let’s rock Göttekaove!!” en daarom zijn wij erg enthousiast om The Rikky Rokker Experience aan ons programma te mogen toevoegen!

NoiZZ

NoiZZ is een energieke 6-mans formatie die sinds de oprichting in 2005 niet meer weg te denken is uit het covercircuit van Limburg. NoiZZ staat voor Fun, Feest, Energie, Kwaliteit en een vette show. Net als in 2015, toen ze voor het laatst op Waeskepop zijn geweest, zullen ze ook deze editie met hun gevarieerde repertoire jong en oud gegarandeerd uit hun dak laten gaan en een TOP zaterdagavond gaan neerzetten. Naar NoiZZ ga je niet kijken en luisteren, nee NOIZZ GA JE BELEVEN!


  ZONDAG 30 JUNI 2019
aanvang: 11.30 uur

Brunch met Lotte Slangen

Vanuit het Dorpsplatform is het idee naar voren gekomen om dit jaar in samenwerking met Stichting Waeskepop een speciale editie te gaan neerzetten voor een grotere en bredere doelgroep. Het doel is om meer mensen aan te spreken van zowel binnen als buiten Guttecoven. Samen met het Dorpsplatform hebben we gezocht naar een invulling voor dit doel. Al snel werd er gekeken naar de zondagochtend en de vroege middag, mede om meer belangstelling en beleving voor de traditie van de processie te krijgen. Daarom organiseren wij samen dit jaar voor het eerst aansluitend aan de processie een bijzondere brunch met een ruime keuze aan Limburgse gerechten. Dit onder het genot van een gepaste muzikale noot. Gezellig met veel mensen uit het dorp aan tafel, met misschien ook wel dorpsbewoners waarvan u het gezicht juist nog niet zo vaak heeft gezien op Waeskepop. Ga snel naar waeskepop.nl/brunch en meld je aan (vol = vol) !

Om deze brunch speciaal te maken leek het ons gepast om te zorgen voor een gemoedelijke sfeer. Om deze sfeer te ondersteunen hebben wij gezocht naar een gepaste muzikale noot tijdens de brunch en deze hebben wij gevonden bij Lotte Slangen; een akoestische coverartieste met begeleiding in de vorm van een duo. Naar verluidt zal zij een verrassend eigenzinnig repertoire ten gehore brengen met prachtige vocalen.


  ZONDAG 30 JUNI 2019
aanvang: 13.30 uur

Pick ’n’ Shovel

Hoewel ze uit het Noorden van Nederland komen klinkt Pick ’n’ Shovel als een band uit het zuiden van de Verenigde Staten. In iedere noot die deze jongens spelen zoeken ze de energie van worksongs, bluegrass, traditionals, covers en eigen werk. Allemaal ingrediënten voor warme en feestelijke muziek op de zondagmiddag.

Dean and the Moonboys

Dean and the Moonboys is een Nederlandse band met veelbelovende, jonge artiesten. Ze spelen Rock ‘n’ Roll, oude soul, jazz, blues en hier en daar wat uitstapjes naar Reggae en Ska. Dean and the Moonboys garandeert energieke en gevarieerde muziek op de zondagavond. Hierdoor zijn we ervan overtuigd dat het feestweekend knallend en feestelijk wordt afgesloten.

Sponsoren

Met Trots presenteren wij hier onze sponsoren van Waeskepop 2019.

Rennenberg Bouw

Rennenberg Bouw

FemFit

Cocon Instituut voor Huidverzorging

Instituut voor Huidverzorging Annie

Hairstyle Different

Hoeve Hub Notermans

Restauratie Atelier Stangier

Yvette Thuisknipservice

Triepels Slagwerk

Jack Goltstein Timmerwerken

Jack Goltstein Timmerwerken

Wijnands Schilderwerken

Tummers-Vromen Bouw V.O.F.

Stucadoorsbedrijf R. Leurs

Restaurant Hafenstube

Restaurant Hafenstube

Huub Salden

Stichting ’t Brönke

Marcant Wonen

Marcant Wonen

Roltex Kassa

Roltex Kassa

Ine de Jong

Salon Mariette

Kapsalon Christine

Schoonheidssalon Silvie’s Puur & Uniek

Schoonheidssalon Silvie’s Puur & Uniek

JC Financiële Planning Jos Clermons

P.A. Lebon – Pianoles op maat

Vleeshouwers Electro

Vleeshouwers Electro

Hub Bogie

Mia Corten

Thei Salden

Wil Muris Meubelmakerij & Interieurbouw

Guido Stevens

Mary Borghoms