WAESKEPOP 2022

Na twee opeenvolgende jaren van onzekerheid, het uitwerken van meerdere ‘Corona scenario´s’ en uiteindelijk toch het moeten cancelen van ons evenement, gaat er in 2022 dan toch écht weer een volwaardig Waeskepop plaatsvinden!

FOTO’S

De gemaakte foto’s van dit weekend zijn hier te vinden:

Facebook foto’s 2022

FACEBOOK

Het Facebook event van deze editie is hier te vinden:

Facebook event 2022

Programma


 ZATERDAG 25 JUNI 2022
 aanvang feestavond: 20.00 uur

Op zaterdagavond maken we er volgens traditie een spetterende muzikale avond van. Niemand minder dan de Belgische Coverband De Spikes zullen dit jaar op de Guttecovense planken te bewonderen zijn. Een veelzijdige feestband die het begrip ‘FUN-tertainment in het leven heeft geroepen om haar eigen optredens te typeren. De Spikes zijn al jaren een begrip in de omgeving door hun spectaculaire en steeds vernieuwende act. De Spikes staat voor fun, feest, energie, kwaliteit en een vette show. Door hun gevarieerde repertoire gaat jong en oud een top avond beleven.

 ZONDAG 26 JUNI 2022
 aanvang brunch: 11.30 uur

De zondag is bij uitstek de dag waarbij er aan vertier voor jong én oud wordt gedacht en kan worden beschouwd als een echte familiedag. Na de vele positieve reacties in 2019 zal aansluitend aan de processie wederom een bijzondere brunch worden georganiseerd in samenwerking met het dorpsplatform. Bezoekers kunnen zich aanmelden via waeskepop.nl/brunch (vol = vol). Tijdens de brunch zal worden gezorgd voor een gepaste muzikale noot door Mitchell Ritchi. Mitchell Ritchi is een ervaren zanger/ entertainer met een warm stemgeluid. Zijn vast repertoire bevat vooral bekendere oldies uit de jaren 50, 60, 70 met af en toe iets van nu.

 middagprogramma vanaf: 14.00 uur

Aansluitend begint het middagprogramma en is het festivalterrein voor iedereen toegankelijk. Kenmerkend voor de zondagmiddag is dat er attracties zijn voor de jonge kinderen, activiteiten voor de ‘grotere Waeskepop kinderen’, hapjes, drankjes voor iedereen. Muzikaal gezien zal de Acoustic Maniacs zorgen voor vertier door het spelen van semi-akoestische folk-rock muziek. Deze vierkoppige formatie behoort tot de beste coverbands uit Den Haag. Kenmerkend voor de band is de meerstemmige zang gecombineerd met mooie gitaarpartijen. De aantrekkingskracht van de band zit hem vooral in de afwisseling van moderne nummers en vintage klassiekers. Hierdoor zijn we ervan overtuigd dat het feestweekend knallend en feestelijk wordt afgesloten.

Sponsoren

Met Trots presenteren wij hier onze sponsoren van Waeskepop 2022.

Jacqueline Hillen

Salon Mariette

Wim Salden

Peer Meneer